Видео: Прекрасната судијка која го фрли фудбалот во втор план!

Loading...

Прекрасната судијка која го фрли фудбалот во втор план!Линиската убавица ги привлече сите погледи на натпреварот помеѓу  Јошанице од Нови Пазар и Победа од Белошевац.
Притоа, нејзиното име е Александра Милојевиќ, а видеото кое може да го видите прикажува како таа „мајсторски ја извршува својата задача“.
Снимено е од еден од воодушевените гледачи кој во описот на YouTube пиша дека таа на натпреварот во Нови Пазар „зрачеше со грациозност“.

 
 
Линиската убавица ги привлече сите погледи на натпреварот помеѓу  Јошанице од Нови Пазар и Победа од Белошевац.

loading...
Loading...