Видео: Пресече неколку СВЕЌИЧКИ и ги стави во ЗОВРИЕНА ВОДА: Ова е ГЕНИЈАЛНО!

Во следното видео погледнете како самите да направите свои мирисни свеќички. Веруваме дека многу од вас и понатаму не знаат дека одредени мириси стимулираат различни расположенија. На пример, мирисот на лаванда опушта, мирисот на печен леб е пријатен, додека мирисот на твор, нормално одбива.
Мирисите можат да имаат позитивни ефекти на расположението на човекот, намалување на стресот, подобрување на сонот, самодоверба и сл.
Одличен начин да го добиете својот секојдневен мирисен „лек“ е со помош на миризлива свеќа, но тие многу тешко се наоѓаат во продавниците, а не се ни многу евтини.
Во следното видео погледнете како самите да направите свои мирисни свеќички. Се што ви е потребно се неколку обични свеќички и мириси по желба: ванила во прав, зрна кафе, цимет и сл…
Погледнете го видеото:

 Веруваме дека многу од вас и понатаму не знаат дека одредени мириси стимулираат различни расположенија. На пример, мирисот на лаванда опушта, мирис

Пронајдете не на следниве мрежи: