Видео: Презентерка „се згази“ од смеење на среде временска прогноза!

Симпатичната водителка очигледно нешто ја насема зад камерата!Младата презентерка на српска телевизија- Марија Егелија, очигледно нешто ја несмеало зад камерите. 
Имено, таа малку се збуни додека ги известуваше гледачите за временската прогноза. 
Тоа беше доволно за снимката брзо да се рашири низ социјалните мрежи. 

 
Симпатичната водителка очигледно нешто ја насема зад камерата,  а таа не можеше да се воздржи.
 Имено, таа неколку пати гласно се насмеа.
Младата презентерка на српска телевизија- Марија Егелија, очигледно нешто ја несмеало зад камерите. 
Имено, таа малку се збуни додека

Пронајдете не на следниве мрежи: