Видео: Прикажана снимка од оживување на наркоманка која се предозирала!

Loading...

Лекот Налоксан ја врати од мртвите.Прикажана е снимка од оживувањето на предозирана зависничка од хероин по има Лиз која практично од мртвите ја врати лекот Налоксан, познат и по името Наркан.
Овој лек може да оживее личност предозирана со дрога, но, само ако се прими на време.
Волонтери на невладина организација ја пронашле Лиз, и и помогнале.
Сето тоа успеале да го снимат со камера.

 
-Изгледаше неподвижно, усните и беа сини, дишеше полека…-вели еден од волонтерите.
-Не можев да верувам дека некој се грижел за мене толку и дека ме сакал толку за да ме поврати во живот. –вели Лиз.
 
Прикажана е снимка од оживувањето на предозирана зависничка од хероин по има Лиз која практично од мртвите ја врати лекот Налоксан, познат и по име

loading...
Loading...