Видео: Приказна од која ЌЕ ВИ СЕ КРЕНЕ КОСАТА на главата! Дали оваа девојка ЈА УБИ ДУХ?!

Во фебруари 2013 година Елиса Лам од Ванкувер пронајдена е мртва во хотелскиот резервоар за вода на кров на зграда во Лос Анџелес. Нејзината смрт е сосема необјаснива , како и  тоа што го снимиле безбедносните камери непосредно пред тоа. Погледнете!За време на полициската истрага смртта е оценета како „случајна, додека се давела“ и кажано е дека за време на аутсијата во телото на несреќната девојка не се пронајдени траги од дрога ниту алкохол.
Последните минути од животот на елиса Лам ги забележале безбедносните камери во лифтот на хотелот. На нив јасно се гледа како девојката влегува, го притиска копчето, но поради некоја причина, вратите не се затвораат.
После тоа, Елиса почнува да се однесува многу чудно, како да гледа нешто или некој шт не е видливо за камерата. Во еден момент почнува да мафта со рцете (како од нешто да се брани), и потоа излегува од лифтот кој веднаш после тоа, почнува нормално да работи.
Недолго после тоа, Елиса се качила на кровот од хотелот и се удавила во резервоарот, а нејзиното тело е пронајдено две недели подоцна. 

За време на полициската истрага смртта е оценета како „случајна, додека се давела“ и кажано е дека за време на аутсијата во телото на н

Пронајдете не на следниве мрежи: