Видео: ПРОСЕШЕ НА УЛИЦА ВО ГЛАВНИОТ ГРАД, а кога ќе видите каде ги потроши парите…

Мораме да признаеме дека ваквите видео снимки ја враќаат вербата во луѓето и човештвото.Едно многу интересно видео ни доаѓа од главниот град на Црна Гора, Подгорица. Имено, екипата од Јутјуб каналот „FunCrewTV“ го сними своето ново видео, во кое се покажува дека се уште постои добрина и подготвеност да им се помогне на луѓето на кои тоа навистина им е потребно.
Мораме да признаеме дека ваквите видео снимки ја враќаат вербата во луѓето и човештвото.
Погледнете за што всушност се работи. 

Едно многу интересно видео ни доаѓа од главниот град на Црна Гора, Подгорица. Имено, екипата од Јутјуб каналот „FunCrewTV“ го сними сво

Пронајдете не на следниве мрежи: