Видео: Реми Гаљард го покажа својот полов орган на сред плоштад!

Loading...

Реми Гаљард повторно го забавува светот.  „За слободна Шкотска“ – порача францускиот егзибиционист, кој во новото смешно видео се појави облечен како гајдаџија, а под килтот не носеше долен веш.
При оваа прилика, Реми започна нов тренд на социјалните мрежи, наречен „dickchallenge“ и го номинира принцот Чарлс, како и неговите синови принцовите Вилијам и Хари.
Видеото можете да го погледнете на следната страница:  

„За слободна Шкотска“ – порача францускиот егзибиционист, кој во новото смешно видео се појави облечен како гајдаџија, а под килтот не

loading...
Loading...