Видео: Сакал да го поправи РАСИПАНИОТ ЛАПТОП, но кога го отворил СЕ ЗГРОЗИЛ за цел живот

Оваа видео-снимка ќе ја погледнете продолжение ќе ве натера следниот пат пред да го вклучите својот лаптоп, добро да размислите. Всушност, на еден човек му се расипал лаптопот, па на сите сакал да им покаже како се отвора и поправа, но наместо тоа видеото доби потполно поинаква цел.Го отворил куќиштето и ја одвоил матичната плоча од остатокот на лаптопот, но потоа следел вистински шок. Верувале или не под матичната плоча се наоѓала вистинска колонија бубашваби.
Инсектите добро се сместиле во внатрешноста на лаптопот каде што е мрачно и топло. Меѓутоа, она што е загрижувачки е што овој проблем прилично често се случува.
Бубшвабите ги привлекува топлината, влагата и храната. Кога во предвид ќе се земе дека многу луѓе често јадат над своите лаптопи, како и дека при работа тој се загрева до одредена температура, се добива идеално место за размножување на бубшвабите.
Погледнете за што се работи во видеото на следната страна:

Го отворил куќиштето и ја одвоил матичната плоча од остатокот на лаптопот, но потоа следел вистински шок. Верувале или не под матичната плоча се на

Пронајдете не на следниве мрежи: