Видео: Се сликаат додека водат љубов и брзаат тоа веднаш да го споделат на Твитер

Loading...

Пародијата не е многу по различна од реалноста…
Овој пар на креативен начин сака да покаже колку мобилните телефони влијаат на квалитетот на друштвениот живот.
Во оваа пародија, главните ликови водат љубов и брзаат тоа веднаш да го споделат на социјалнтие мрежи.
За жал, пародијата, не е многу различна од реалноста.

 

loading...
Loading...