Видео: Се сретна со ПОРАНЕШНАТА ЉУБОВ после цели 30 ГОДИНИ: Еве ја реакцијата!

Уметничката Марина Абрамовиќ и нејзиното момче, во раните 70′ години од минатиот век, започнале љубовна врска, поминувајќи долго време во комбе кое тие го нарекле свој дом.Кога решиле да се разидат во животот, тие се договориле да го посетат големиот кинески ѕид, и да се сретнат на половина пат, секој тргнувајќи до двата различни краеви на ѕидот како би се гушнале за последен пат.
Марина и момчето никогаш не се виделе повторно.
Во 2010 година, таа како уметник спроведува проект со кој таа ќе помине една минута на иста маса со луѓе кои не ги познава.
Но, Марина не била запознаена дека токму бившата љубов ќе биде еден од посетителите.
Погледнете ја реакцијата кога некој ќе ја здогледа бившата љубов после 30 години.

Кога решиле да се разидат во животот, тие се договориле да го посетат големиот кинески ѕид, и да се сретнат на половина пат, секој тргнувајќи до дв

Пронајдете не на следниве мрежи: