ВИДЕО: Се возеле со чамец, а тогаш од водата излезе нешто што им ја заледи крвта во жилите!

Loading...

Група луѓе се возеле со чамец по реката Амазон, а тогаш уживањето им го прекинало едно огромно животно кое одеднаш се појавило во нивна близина…Ова „речно чудовиште“ всушност е огромна анаконда, а толку е морничаво што жената во чамецот непрекинато врескала од страв.
Но, за ситуацијата да биде луда, овие луѓе не избегале од змијата, туку продолжиле да ја бркаат обидувајќи се да ја фатат за опашката. Во што успеале на крајот.
Погледнете како поминала средбата:Ова „речно чудовиште“ всушност е огромна анаконда, а толку е морничаво што жената во чамецот непрекинато врескала од страв.
Но,

loading...
Loading...