ВИДЕО: Се вратиле дома, а на кровот ги пречекале…

Loading...

Семејство од Австралија, останале непријатно изненадени, кога се вратиле дома, налетале на непоканети гости.Од кровот на нивната куќа, виселе два огромни питони, кои во борба се виткале еден околу друг.
Макс, кој го снимил видеото, објаснил дека почнала сезоната на парење, а ова биле два соперници кои се борат за женка…
Погледнете го видеото:Од кровот на нивната куќа, виселе два огромни питони, кои во борба се виткале еден околу друг.
Макс, кој го снимил видеото, објаснил дека п

loading...