Видео: Синот купил играчка за девојчиња, а тоа што го направи таткото е неверојатно!

Loading...

Како вие би реагирале кога вашиот син би купил нешто вакво? Мики Вилис од Калифорнија, е еден од кандидатите за татко на годината, откако на Фејсбук прикачи видео со кое покажува како неговиот син во продавница полна со играчки, тој одбира барбика за девојчиња.
Еве каква беше неговата реакција:Мики Вилис од Калифорнија, е еден од кандидатите за татко на годината, откако на Фејсбук прикачи видео со кое покажува како неговиот син во продавн

loading...
Loading...