Видео: СЛЕДЕЛ ПОВРЕДЕН ЛЕБЕД, а тоа што го пронашол е неверојатно!

Навикнавме на разни видео снимки од Русија, но не сме навикнати на нешто вакво. Овој Русин следел еден повреден лебед, а тоа што го пронашол после ќе ви допре до срцето.Навикнавме на разни видео снимки од Русија, но не сме навикнати на нешто вакво. Овој Русин следел еден повреден лебед, а тоа што го пронашол после ќе ви допре до срцето.
Секој од нас може да даде свој придонес кога станува збор за повредени животни, а тој го даде својот.
Погледнете за што се работи:
Навикнавме на разни видео снимки од Русија, но не сме навикнати на нешто вакво. Овој Русин следел еден повреден лебед, а тоа што го пронашол после

Пронајдете не на следниве мрежи: