Видео: Слепа трудница отишла во болница на ултразвук – Почекајте да видите што направи докторот!

Татијана е слепа мајка која едвај чека во раце да го држи својот син. За жал за разлика од повеќето мајки, Татијана не може да види на ултразвук како нејзиното бебе се развива во нејзиниот стомак.Иако слепите личности за жал не се во можност да гледаат, тие имаат единствено чувство кое им овозможува да „видат“ се она што ние пропуштаме да го видиме. Кога нивните останати 4 сетила стануваат посилни, малите работи им стануваат големи.
Можеби звучи неверојатно, но оваа појава не е ретка. Слепиот сликар Џон Бармблит никогаш не ги видел својата жена и дете, но тој можел да ги слика нивните портрети само откако ги допрел нивните лица.
Татијана е слепа мајка која едвај чека во раце да го држи својот син. За жал за разлика од повеќето мајки, Татијана не може да види на ултразвук како нејзиното бебе се развива во нејзиниот стомак.
Сепак, докторот одлучил на Тијана да и даде нешто посебно, па на тој налин многу да ја усреќи.
Погледнете го видеото:

Иако слепите личности за жал не се во можност да гледаат, тие имаат единствено чувство кое им овозможува да „видат“ се она што ние проп

Пронајдете не на следниве мрежи: