Видео: Снимена фатална пресметка на среде улица!

Loading...

Напад на улица! Во сојузната американска држава Орегон се случила пресметка на улица. Имено, полицаец поради неприлагодена брзина стопирал 34-годишен возач. Но, возачот го нападнал со пиштол.
Видеото погледнете го на следната страна…

 
 Во сојузната американска држава Орегон се случила пресметка на улица. Имено, полицаец поради неприлагодена брзина стопирал 34-годишен возач.

loading...
Loading...