Видео: Со фломастер нацртала круг на парче материјал. Тоа што го направи потоа е ГЕНИЈАЛНО

Направи-сам проектите се многу популарни во последно време, погледнете го ова…Многумина од нас трошат и премногу пари на некои не толку потребни сезонски работи кои на крајот ќе завршат во некој заден дел од шкафот. Токму поради тоа, направи-сам проектите се многу популарни во последно време.
Не само што се интересни, туку на крајот ќе ви заштедат и многу пари.
Девојките од популарниот Јутјуб канал „TheSorryGirls“ ќе ви покажат како да направите прекрасна торба за лето, со помош на само едно парче ткаенина, и неколку ситници кои сигурно ги имате во вашиот дом.
Видеото е на следната страна: 

Многумина од нас трошат и премногу пари на некои не толку потребни сезонски работи кои на крајот ќе завршат во некој заден дел од шкафот. Токму пор

Пронајдете не на следниве мрежи: