Видео: Со прст покажа кон кучето, реакцијата на овој мал германски овчар ќе ве воодушеви!

Овој мал германски овчар секако заслужува оскар за најдобар актер! Во видеото, ова мало куче ќе ви го покаже неговиот најнов трик.Поточно, тој развил неверојатна способност да глуми дека е мртов кога неговиот сопственик ќе посочи со прстот кон него. Мора да признаете дека ова симпатично кутре, и неговиот неверојатно убедлив настап, секако, заслужуваат награда.
Погледнете како тоа изгледа:Поточно, тој развил неверојатна способност да глуми дека е мртов кога неговиот сопственик ќе посочи со прстот кон него. Мора да признаете дека ова

Пронајдете не на следниве мрежи: