Видео: Стави ЦРЕША на врв од стаклено шише и откри БЕЗОБРАЗНО ДОБАР ТРИК

Ако сакате цреши и вишни, но ве нервираат досадните семки, ова е совршено решение за вас.Може да звучи чудно, но едно стаклено шише е се што ви е потребно за да ви го разубави летото. Кога ќе го видите овој трик, ќе ви биде жал што не сте се сретнале порано со вакво нешто.
Ако сакате цреши и вишни, но ве нервираат досадните семки, ова е совршено решение за вас. Идеалното, здраво и летно овошје во вид на црвени топчиња стана многу актуелно.
Се што ви треба е стаклено шише и едно дрвено стапче. И магијата може да започне! Ова е посебно корисно за сите вас кои планирате да правите на пример, слатко од вишни а немате апаратче за вадење на семки.  

Може да звучи чудно, но едно стаклено шише е се што ви е потребно за да ви го разубави летото. Кога ќе го видите овој трик, ќе ви биде жал што не с

Пронајдете не на следниве мрежи: