Видео: Стави фолија со меурчиња на прозор: Кога ќе видите ЗОШТО, и вие ќе го направите истото

Оваа жена ќе ви покаже едноставен начин како дополнително да ја изолирате просторијата и да заштедите пари.Веројатно ви е познато дека кога е зима, се замрзнува надвор, а вие радијаторите ги имате пуштено на максимум за да ја загреат просторијата.
Повеќето врати и прозори не се добро изолирани и тоа е главна причина за губење на топлината.
Оваа жена ќе ви покаже едноставен начин како дополнително да ја изолирате просторијата и да заштедите пари.
Веројатно ви е познато дека кога е зима, се замрзнува надвор, а вие радијаторите ги имате пуштено на максимум за да ја загреат просторијата.

Пронајдете не на следниве мрежи: