Видео: Стави клуч на пламен од запалка: Кога ќе видите зошто, и вие ќе го направите истото

Ве уверуваме дека ова може да ви биде од корист.На прв поглед сигурно се прашувате што греењето на клучот може корисно да ви донесе, освен трага на оган на самата запалка.
Сепак, ве уверуваме дека ова може да ви биде од голема корист. Популарниот Јутубер Дејв Хакс го претстави својот нов трик кој може да ви послужи во случај да го изгубите клучот.
На кој начин и што тој препорачува, погледнете во видеото.

На прв поглед сигурно се прашувате што греењето на клучот може корисно да ви донесе, освен трага на оган на самата запалка.
Сепак, ве уверу

Пронајдете не на следниве мрежи: