Видео: СТАВИ МРЕЖИЧКА ВО САКСИЈА и направи нешто што ќе посакате веднаш да го пробате!

Во следното видео можете да видите едноставен начин како само во нколку потези да направите мала скара. и тоа во саксија…Пролетта е пред крајот а на врата а веќе ни чука летото.  Заминување на море, негде во природа… Веруваме дека многу од вас сакаат да го поминуваат времето со пријателите во природа, тука додадете скара и…забавата е загарантирана.
Но што доколку немате скара? Не грижете се!
Во следното видео можете да видите едноставен начин како само во нколку потези да направите мала скара. 

Пролетта е пред крајот а на врата а веќе ни чука летото.  Заминување на море, негде во природа… Веруваме дека многу од вас сакаат да го

Пронајдете не на следниве мрежи: