Видео: СТАВИ ВОЛНА ВО ЛЕПАК, а тоа што го направи ќе посакате веднаш да го имате во својот дом!

За оваа идеја ви е потребна волна, лепак и топка. Крајниот резултат ќе ве воодушеви.Се што треба да направите е да натопите волна во лепак, а потоа да земете топка и да ја обвиете со волната.
Оставете да се исуши ден, два, а потоа едноставно дупнете ја топката или балонот за полесно да ја/го извадите.
Ќе добиете уникатна лампа на која сите гости ќе ви завидуваат.
Погледнете:
Се што треба да направите е да натопите волна во лепак, а потоа да земете топка и да ја обвиете со волната.
Оставете да се исуши ден, два,

Пронајдете не на следниве мрежи: