Видео: Ставил камера во собата каде што спие неговото синче: Кога видел што прави останал со ОТВОРЕНА УСТА

Ова среќно семејство го имаат својот мал „Ајнштајн“, а кога ќе го погледнете видеото ќе дознаете зошто!Иако е само бебе, очигледно е дека не сака да биде сам на едно место. Да бидеме искрени кога некои од нас ќе добијат бебе сите се обидуваме од него да направиме наш мал „Ајнштајн“.
Ова среќно семејство го направила својот, а кога ќе го погледнете видеото ќе дознаете зошто!
Погледнете на следната страна:

Иако е само бебе, очигледно е дека не сака да биде сам на едно место. Да бидеме искрени кога некои од нас ќе добијат бебе сите се обидуваме од него

Пронајдете не на следниве мрежи: