Видео: Ставила камера за да види што прави нејзиното дете кога е само дома. Крајниот резултат е ШОКАНТЕН

Овој социјален експеримент го изведе популарниот Јутјуб комичар Joey Salads. Дали децата ќе дозволат еден „перфектен странец“ да влезе во домот?Дали вашето дете би допуштило некој странец да влезе во вашиот дом додека вие сте отсутни? Сега ќе запознаете неколку родители кои одлучиле да ги тестираат своите деца, а резултатот на многумина ќе им ги отвори очите.
Овој социјален експеримент го изведе популарниот Јутјуб комичар Joey Salads. Дали децата ќе дозволат еден „перфектен странец“ да влезе во домот?
Погледнете и дознајте во следното видео

Дали вашето дете би допуштило некој странец да влезе во вашиот дом додека вие сте отсутни? Сега ќе запознаете неколку родители кои одлучиле да ги т

Пронајдете не на следниве мрежи: