Видео: Што може Кока-Колата да му направи на еден заб?!

Што може Кока – Колата да му направи на еден заб, доколку тој стои во неа 24 часа?!Дали некогаш сте се запрашале што им прави Кока-Колата на вашите заби?
Погледнете го видеото во кое заб стои во чаша со Кока –Кола цели 24 часа…Дали некогаш сте се запрашале што им прави Кока-Колата на вашите заби?
Погледнете

Пронајдете не на следниве мрежи: