Видео: Што се случува ако седнете во кино сала полна со тетовирани моторџии?

Loading...

Во кино има само две слободни места, а салата е полна со тетовирани моторџии!Во кино има само две слободни места, а салата е полна со тетовирани моторџии!
Кој ќе има храброст да седне меѓу нив!
Само најхрабритe! 
A кога ќе седнат оние најхрабрите, погледнете што се случува:

Во кино има само две слободни места, а салата е полна со тетовирани моторџии!
Кој ќе има храброст да седне меѓу нив!
Само најхрабри

loading...
Loading...