Видео: Што се случува кога гром ќе удри во дрво?!

Loading...

Видеото е снимено во Тенеси и ќе ви покаже што се случува кога гром ќе удри во дрво. Откако ќе ја погледнете снимката ќе сфатите зошто сите велат дека не е добро да бидете под дрво кога грми и врне. 
За време на бура громовите се честа појава, а доколку погоди некое дрво може да се случи она што ќе го видите на видеото. 
Гледајте го внимателно, има што да видите.Откако ќе ја погледнете снимката ќе сфатите зошто сите велат дека не е добро да бидете под дрво кога грми и врне. 
За време на бура гр

loading...
Loading...