Видео: Што се случува кога на кошаркарските тренери ќе им попуштат нервите?!

Loading...

За некои е само игра и релаксација, но за други е борба со нервите и пред се борба за победа. Тоа е кошарката која периодов е актуелна и кај нас поради Европското првенство во Словенија, на кое учестуваат и нашите кошаркари. Но, покрај кошаркарите и нивните нерви на теренот, интересни се и нервите на тренерите кои се доста активни за време на натпреварот. 
На играта со Македонија, се покажа дека двајца тренери на две различни репрезентации попуштија со нервите. 
На натпреварот меѓу Македонија и Србија, избувна Душан Ивковиќ селекторот на Србија. 
Додека пак, на натпреварот на Македонија со БиХ, избувна и Ацо Петровиќ кој беше принудно отстранет од теренот по барање на судиите. 
Еве како изгледа кога кошаркарските тренери ќе попуштат со нервите за време на еден натпревар. 
Но, покрај кошаркарите и нивните нерви на теренот, интересни се и нервите на тренерите кои се доста активни за време на натпреварот. 

loading...
Loading...