Видео: СТРАШНО – Намерно прегази човек на пешачки премин!

Loading...

Спорните ситуации во сообраќајот се секојдневие, но најопасните се оние во кои учесниците намерно се прегазуваат едни со други!Изнервиран возач,со автомобил „БМВ“ со молдавски регистарски таблички, одлучи да ја покаже својата сила и намерно прегази еден пешак, нанесувајќи му сериозни повреди на главата.
Како што и се очекуваше, „јунакот“ побегна од местото на несреќата, а во тоа не успеа да го спречат сведоците на овој немил наста.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Изнервиран возач,со автомобил „БМВ“ со молдавски регистарски таблички, одлучи да ја покаже својата сила и намерно прегази еден пешак, н

loading...
Loading...