Видео: СВАРИ НЕКОЛКУ ЈАЈЦА, а потоа ги излупи како да е Супермен – Ова ќе го пробате и вие!

Ова ќе го пробате и вие!Откако ќе го погледнете видеото, следниот пат кога ќе варите јајца сигурно ќе се обидете да ги излупите на овој начин. 
Многу едноставно. 
Погледнете во видеото кое следи:Откако ќе го погледнете видеото, следниот пат кога ќе варите јајца сигурно ќе се обидете да ги излупите на овој начин. 
Многу едностав

Пронајдете не на следниве мрежи: