Видео: Таа секој ден става ГУМЕНО ЛАСТИЧЕ околу 2 прста на нозете: Ќе ве натера и вие да го направите истото

Loading...

Дамите знаат дека некои трикови за убавина можат да звучат навистина необично, но ако делуваат тоа и не е толку важно.Носењето високи потпетици значи  и да се биде подготвен на болка и неудобност, но, поради тоа телото добива повторно нов облик и изглед.
Научниците откриле дека помеѓу третиот и четвртиот прст се наоѓа живец кој предизвикува болка додека носиме високи потпетици , а оваа жена ќе ви покаже 6 трикови како да се ослободите од таа болка.
Сe што ви е потребно е ластиче или леплива трака со која ќе ги замотате третиот и четвртиот прст на ногата заедно. Живците се одвојуваат за време на одењето, а тука всушност лежи предизвикувачот на болка. 

Носењето високи потпетици значи  и да се биде подготвен на болка и неудобност, но, поради тоа телото добива повторно нов облик и изглед.

loading...
Loading...