Видео: Талентираниот син на Влатко Стефановски ќе ве остави без зборови

Ако татко му е виртуоз за гитарата, малиот Јан е кошаркарски феномен на кој можат да му позавидат и многу кошаркари.Mалиот „глобтротер“ по име Јан е син на нашиот гитарски виртуоз Влатко Стефановски. Ова момче ги остави сите без зборови, усовршувајќи секакви атрактивни кошаркарски шутеви.
Ако татко му е виртуоз за гитарата, малиот Јан е кошаркарски феномен на кој можат да му позавидат и многу кошаркари.
Погледнете ги видеата на: ТЗМ.МКMалиот „глобтротер“ по име Јан е син на нашиот гитарски виртуоз Влатко Стефановски. Ова момче ги остави си

Пронајдете не на следниве мрежи: