Видео: Тештата падна како покосена, но тој појде и за запроси ќерка ѝ

Можеше да почека да стане женатаИмаме видено навистина многу бизарни свршувачки, но тешко дека може да се надмине оваа. Иако тештата му се „разнесе“ по песокот на плажата, момчето тргнало и ја запросило нејзината ќерка.Имаме видено навистина многу бизарни свршувачки, но тешко дека може да се надмине оваа. Иако тештата му се „разнесе“ по песокот на плаж

Пронајдете не на следниве мрежи: