Видео: Тоа што го снимил ГО ШОКИРАЛО: Коњот секоја вечер исчезнувал од шталата…

Имено, овој човек одлучил да постави камери и да ги следи своите коњи, а тоа што го снимил многу го изненадило.Сопственкот на овој паметен коњ се прашувал зошто вратата на шталата секоја ноќ била отворена.
Имено, овој човек одлучил да постави камери и да ги следи своите коњи, а тоа што го снимил многу го изненадило. 
Погледнете го видеото на следната страна:

Сопственкот на овој паметен коњ се прашувал зошто вратата на шталата секоја ноќ била отворена.
Имено, овој човек одлучил да постави камери

Пронајдете не на следниве мрежи: