ВИДЕО: Тој и откри на мајка си дека е ГЕЈ, а потоа таа го изненади со своето ПРИЗНАНИЕ

Loading...

Храбро е од тебе тоа што ми го кажа. Ти благодарам за тоа. Твојот избор е само твој избор, и поради тоа не те сакам помалку.Последниве денови на социјалните мрежи се шири видео во кое едно момче на мајка си и признава дека е геј, после што и мајката се одлучува да му ја признае „големата вистина“ на својот син.
Храбро е од тебе тоа што ми го кажа. Ти благодарам за тоа. Твојот избор е само твој избор, и поради тоа не те сакам помалку. Те прифаќам онаков каков што си. Може ли и јас тебе нешто да ти признаам. Имав девојка, – вели мајката.
Што уште му откри мајката на својот син, погледнете во видеото.

Последниве денови на социјалните мрежи се шири видео во кое едно момче на мајка си и признава дека е геј, после што и мајката се о

loading...
Loading...