ВИДЕО: Толку била внесена во провокативниот танц што дефинитивно не го очекувала ова…

Не се сомневаме дека оваа девојка била ѕвезда на денот…Облечена во кратка розева маичка и црни кратки панталончиња, оваа девојка изведува секси провокативен танц, но кој би рекол дека нешто ќе тргне наопаку.
Поради неможноста да ја исконтролира тежината на моторот, оваа девојка ја губи рамнотежата и за само помалку од секунда, таа се наоѓа на земја со моторот врз неа.
Сигурни сме дека на присутните им приредила одлична забава!
Погледнете го видеото: Облечена во кратка розева маичка и црни кратки панталончиња, оваа девојка изведува секси провокативен танц, но кој би рекол дека нешто ќе тргне нао

Пронајдете не на следниве мрежи: