Видео: Толку од романтиката: Погледнете што им се случи на „Ромео и Јулија“

Loading...

Колку е само романтично бакнувањето на дождот…Дечкото ја носи девојката во раце за таа да не сe намокри od поплавата која го зафати Los Reyes во Мексико .Но попаметно би било ако се знае по каков терен се носи својата принцеза затоа што може да ви се случи исто што и на мексиканскиот Ромео- би можеле да пропаднете во дупка на патот :)Но попаметно би било ако се знае по каков терен се носи својата принцеза затоа што може да ви се случи исто што и на мексиканскиот Ромео- би можеле

loading...
Loading...