ВИДЕО: Тотално непрепознатлив: Кристијано Роналдо помеѓу минувачите во Мадрид

Со подолга коса, бркови и брада, Кристијано Роналдо бил потполно непрепознатлив на минувачите во Мадрид.Кристијано Роналдо беше потполно игнориран од минувачите во Мадрид додека на плоштад ги покажуваше своите способности. Фудбалската ѕвезда не задржуваше погледи заради тоа што беше маскиран до непрепознатливост.
На крајот на видеото, Роналдо ја вади маската и му го открива својот идентитет на мало зачудено момче кое со радост ја прима топката со негов автограм.Кристијано Роналдо беше потполно игнориран од минувачите во Мадрид додека на плоштад ги покажуваше своите способности. Фудбалската ѕвезда не задржу

Пронајдете не на следниве мрежи: