Видео: Трогателно – Кога сонот на едно тешко болно девојче ќе стане реалност

Девојчето чие име е Емили Палмер од Велика Британија има само 8 години а поради воспаление на белите дробови, животот го поминува во инвалидкса количка.Таа отсекогаш имала желба да вози розево Ламборџини но не мислела дека таа желба ќе и се оствари се додека хуманитарното здружение „Рајс оф саншајн“ не пронашло сопственик на Ламборџини Авентадор.
Емилија имала уште една желба, а тоа било зад воланот да седи Ричард Хамонд, а тој се одлучил да и ја исполни желбата.
Погледнете…

Таа отсекогаш имала желба да вози розево Ламборџини но не мислела дека таа желба ќе и се оствари се додека хуманитарно

Пронајдете не на следниве мрежи: