Видео: Уловил анаконда долга 5 метри и еве што направил со неа!

Ловец на змии имал огромен улов кога фатил џиновска анаконда долга пет метри која претходно го убила кучето на неговиот пријател. Со помош на своите три сина, ловецот и ставил на анакондата кеса на глава за да биде слепа и безопасна. Анакондата ја однел дома, а потоа ја ставил во када. 
Следните неколку дена сепак одлучил да ја пушти на слобода. Неговиот животен сон бил да биде опкружен со змии. 

 
Со помош на своите три сина, ловецот и ставил на анакондата кеса на глава за да биде слепа и безопасна. Анакондата ја однел дома, а потоа ја ставил

Пронајдете не на следниве мрежи: