Видео: Урнебесна македонска емисија која мора да ја видите!

Loading...

Ова е урнебесна постара емисија „Отворена програма“ на охридската телевизија „Морис“, која едноставно мора да се погледне.Интересен водител а уште поинтересен соговорник. 
Во продолжение дел од разговорот: 
Љубовта сама доаѓа или треба да ја побараме?
Љубовта никогаш не престанува. За да дојде треба да ја побараме, а кога ќе ја побараме таа самата ќе дојде.
Велите „јaс сум око што им намигнува на сите, копнежу мој“ во песната „Копнеж“. Се чувствувате како љубовен грешник?
Не, не…
Добро…

 
 
Интересен водител а уште поинтересен соговорник. 
Во продолжение дел од разговорот: 
Љубовта сама доаѓа или треба

loading...
Loading...