Видео: Уште еднаш докажа дека годините не се важни – Неда Украден меша со задникот!

Неодамна Неда Украден во хрватскиот музички шоу програм покажа како умее да меша со помош на професионална кореографија.Навлезе во седмата деценија од животот, но оваа српска пејачка и понатаму не престанува да изненадува со својот сексапилен изглед за кој слободно може да кажеме дека може да и позавидат повеќето тинејџерки.
Неодамна во хрватскиот музички шоу програм покажа како умее да меша со помош на професионална кореографија.
Ваквото мешање во моментов е најпопуларниот вид  на мешање со задникот, а го прослави Мајли Сајрус во своите провокативни настапи.
Погледнете го видеото на: ТЗМ.МКНавлезе во седмата деценија од животот, но оваа српска пејачка и понатаму не престанува да изненадува со својот сексап

Пронајдете не на следниве мрежи: