Видео: Вака Карлеуша пее хитови од Лепа Брена!

Loading...

Вака во живо Карлеуша ги пее хитовите на Лепа Брена.Познато е дека на своите настапи Јелена ја подгрева атмосферата со своите хитови, но очигледно на овој настап покрај своите таа реши да ја забавува публиката и со хитовите на својата колешка Брена.
Погледнете како звучеа некои од познатите хитови на Брена во изведба на Карлеуша…

 
Познато е дека на своите настапи Јелена ја подгрева атмосферата со своите хитови, но очигледно на овој настап покрај своите таа реши да ја забавува

loading...
Loading...