Видео: Вака жирито на „Икс фактор“ го оценува пеењето на Карлеуша!

Во својата емисија Иван Ивановиќ пушти интересна монтажа.Имено, тој и овој пат не пропушти да се насмее на сметка на Карлеуша. Токму затоа тој во својата монтажа ги претстави членовите на жири комисијата на „Иск фактор“ како го оценуваат пеењето на Карлеуша.
Тој спои неколку интересни моменти од „Икс фактор“, па погледнете како изгледаше таа монтажа…

 
Имено, тој и овој пат не пропушти да се насмее на сметка на Карлеуша. Токму затоа тој во својата монтажа ги претстави членовите на жири комисијата

Пронајдете не на следниве мрежи: