Видео: Ви изгледа чудно што хрчак јаде миниатурна пченка? Погледнете пак што прават неговите пријатели

Ова момче и неговите мали пријатели поминаа фантастично време заедно.Замислете, најдобра скара и излет на кој некогаш сте биле. Опкружени сте со пријателите и семејството и уживате во своите омилени јадења на скара. Сега замислете го тоа истото, но 10 пати помало.
И навистина е интересно и слатко како што звучи. Ова момче и неговите мали пријатели поминаа фантастично време заедно.
Погледнете во видеото за што се работи:

Замислете, најдобра скара и излет на кој некогаш сте биле. Опкружени сте со пријателите и семејството и уживате во своите омилени јадења на скара.

Пронајдете не на следниве мрежи: