Видео: „Види ме сега ти мене“ – Шефот возвраќа на ударот!

Loading...

Шефот возвраќа на ударот!На сите вас добро познатата девојката Марина која пред три дена на интернет постави видео во кое дава отказ незадоволна од третманот на нејзиниот шеф, стана вистински хит на интернет.
Токму поради тоа шефот на Марина заедно со вработените решија да го возвратат ударот па си направија свое видео кое исто така го поставија на Јутуб.
Погледнете за што се работи!На сите вас добро познатата девојката Марина која пред три дена на интернет постави видео во кое

loading...
Loading...