ВИДЕО: ВИЕ сте многу ПОУБАВИ, отколку што МИСЛИТЕ!

Велат, најголемиот непријател во вашиот живот сте вие самите. Ако некој има нешто лошо да каже за вас, тука сте вие кои први да кревате рака. Размислете подлабоко. Зошто мислите дека не сте им доволни на пријателите околу вас? Зошто се убедувате себеси дека не вредите? До кога упорно ќе ги отргнувате луѓето од вас? Зарем ако вие така размислувате за себеси, мислите дека и другите исто размислуваат за вас? Реалноста ќе ве изненади.Дове направи кампања каде чисто и искрено ја покажува реалната слика за постоењето на секое битие. Погледнете!Дове направи кампања каде чисто и искрено ја покажува реалната слика за постоењето на секое битие. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: