Видео: Вистински патриоти ја промовираат убавината на македонската музика

Loading...

Двајца студенти на електро, Богдан од Охрид и Огнен од Битола решија на еден уникатен начин да ја промовираат убавината на македонската музика.
Во домашна атмосфера, друштво на акустична гитара и битбокс овие македонски студенти порачуваат:
„Луѓе слушајте македонска музика“.
Погледнете го прекрасното видео.

 

Во домашна атмос

loading...
Loading...