Видео: Вистинско шоу – стој на раце во центарот на Скопје!

Loading...

Вистинско што се случи во центарот на Скопје, кога оваа група на млади правеа стој на раце. Тие како дел од својата изведба стоеја на раце на роговите на бикот, стоеја со главата надолу на Камениот мост и се качија на канделабрите во ценатрот на Скопје.
Погледнете што точно се случуваше во центарот на Скопје…

 
Тие како дел од својата изведба стоеја на раце на роговите на бикот, стоеја со главата надолу на Камениот мост и се качија на канделабрите во ценат

loading...
Loading...